lejlighed lejligheder ejerlejlighed ejerlejligheder villa

villaer rækkehus rækkehuse bolig boliger home estate

nybolig real mægler base 1 robin hus edc danbolig lejerbo dk
Odin Bolig - www.odinbolig.dk
Druegaarden  

RESTAURANT TIL
SALG OG LEJE
BOLIG TILBUD
 
Restaurant København Sjælland salg leje

Diskotek pub købesOdinbolig.dk

Greve Strandvej 44, Greve Strand. 2023 3333

Køber & sælger udlejer restauranter - financiering lån kredit..

Jeg har igennem 30 år solgt eller medvirket til køb, forpagtning, leje, salg af butikslejemål restauranter og selskabslokaler København Sjælland som aut. ejendomsmægler.

 Dette har jeg droslet lidt ned ( i dag udlejer, forpagter jeg restauranter, der søges og ønskes, købes, udlejes eller er til køb, forpagtes og sælges ).

 Jeg har tjent penge på dette, disse stiller jeg nu til din rådighed som " frisk " financiering, lån og kredit, der kan hjælpe dig, der ønsker at opstarte din egen restaurant, selskabslokaler eller bar.

Jeg køber ligeledes din restauration så du hurtigt kan komme igang med en ny forretning.

 

 

Billige selskabslokaler - restaurant Klik

 Her ser du billeder af lokaler, beskrivelse af bygning og drift.

 

 

  Druegaarden.dk er stort set på sider på Google.dk, med alle aktiviteter,

det giver MANGE henvendelser HVER dag.

 

 

Du kan bare prøve Google.dk - skriv og søge på følgende og du bliver glædeligt overrasket.

 

 Prisen ????

Salg, leje, forpagtning

 Den taler vi om..

 Vor interesse er en ny person, der magter denne opgave,

som får en god levevej, og overskud.

 

Venlig hilsen

Ole Peitzsch

dkl@aovp.dk

2023 3333

 ============================oo0oo===========================
 
 

Financiering

Lån kredit forbrugslån

 
Hvad enten du har en restaurant, eller butikslejemål i drift, står du overfor at skulle købe eller sælge, eller holde en stor fest eller et arrangement - kan finansiering lån & kredit ofte være et vigtigt element for dig.
 
Driver du en restaurant, hvad enten det er en cafè, et diskotek, en bar, et hotel, en kro, købe en bolig eller noget helt andet, kan du komme ud for at skulle bygge om, modernisere, istandsætte, du har måske af en helt anden årsag brug for financiering, lån eller kredit, eller blot ønsker at frigøre penge, så kan vi muligvis hjælpe.
nsker du at købe en restaurant, butikslejemål, hvad enten det er en cafè, et diskotek, en bar, et hotel, en kro, eller noget helt andet, er det tit vanskeligt at få finansiering, lån eller kredit til købet gennem din bank.
Ja, ofte er det vanskeligt at komme igennem hos almindelige banker, men det betyder ikke, at det er umuligt. Der findes en lang række selskaber som har specialiseret sig i finansiering lån og kredit til restauranter og butikslejemål.
Den finansiering vi ofte kan formidle, er sædvanligvis med høj rente og samtidigt med et kurstab som væsentligt forøger den effektive rente på lånet. Derfor anbefaler vi som hovedregel at man skaffer finansiering, lån kredit igennem sit sædvanlige pengeinstitut, såfremt dette overhovedet kan lade sig gøre.
Vi forlanger sædvanligvis sikkerhed i form af et pantebrev med sikkerhed i bygningen, lejemålet, inventar, goodwill osv., og nogle gange kaution

Det betyder at din lejekontrakt ikke alene skal indrømme dig som lejer, både afståelses- og genindtrædelsesret, men dette skal også gælde en eventuel panthaver.

Kursen på pantebreve varierer meget, afhængig af din bonitet, forretningen, øvrig gæld m.v., men ligger typisk et sted mellem 45 og 60. Renten er også afhængig af blandt andet disse faktorer, og svinger p.t. mellem 12% og 16 %.
Et eksempel på en sådan finansiering kunne se sådan ud;
Pantebrevets størrelse
kr. 100.000
Kurs på pantebrev
60
Udbetalt beløb før omkostninger
kr. 60.000
Tinglysning
kr. 1.500
Formidling
kr. 2.500  
Til udbetaling
kr. 56.000
   
Månedlig ydelse
kr. 1.379
Rentesats
12%
Løbetid
10 år

Finansiering lån til at købe virksomheder? Har du besluttet at købe en virksomhed, men det er en smule dyrere end du har tænkt, eller du har du ikke tænkte hvordan du kan finansiere hele købet?

Hvordan vil du finansiere dit opkøb? Vil du finansiere købet selv gennem egenkapital eller du har brug for låne penge for en del af købsprisen?

De større banker er meget restriktive, når det kommer til at låne penge til at købe cafe, restaurant, bar eller andre tjeneste ydelser. Bankerne ofte urimelige krav til sikkerhedsstillelse til virksomheder i servicesektoren, hvor banken har været vanskeligt at vurdere sikkerheden.

Det er det ikke hos os, der arbejder for at evaluere og bistå med salget af aktiviteter, som vi har til salg hos os. Derfor kan vi hjælpe dig med finansiering, op til 30 % af købsprisen for erhvervelsen af ​​genstande, der er solgt af os!

Kontakt osnår du finder en Virksomhed til salgmed os, og hvis du har brug for hjælp med finansiering!

Skriv et par linier om dig selv og dit behov på dkl@aovp.dk, eller ring!Erhvervsmægler til Restaurantsalg
Odinbolig.dk søger en frisk, seriøs, flittig , kreativ og serviceminded erhvervsmægler gerne med kendskab og/eller netværk til restaurantbranchen i København.
Det er en fordel, men ikke et krav,
at du er uddannet ejendomsmægler eller advokatsekretær eller lignende.
Desuden skal du være ordensmenneske og være fortrolig med alm. brug af Microsoft Office.
Vi er en lille virksomhed i udvikling, med frie og uformelle arbejdsforhold.
Seriøsitet, kreativitet og pålidelighed er vore kendetegn.
Aflønning sker på provisionsbasis, og hvis du forstår at udnytte mulighederne,
kan du fovente en rigtig god indtjening.
Du bør kontakte din a-kasse/fagforening om dagpenge og lønforhold.
Hvis du synes at dette måske er noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning
med CV og evt. foto, hvis du lige har et i PC-en alligevel.
Send den til
dkl@aovp.dkog du er velkommen til også at sende evt. spørgsmål til samme mailadresse.
Danmark's største og mest besøgte hjemmeside, her er der mulighed for restaurant til salg til leje forpagtning med selskabslokaler festlokaler København Sjælland køb købes lejes sælges udlejes forpagtes restauranter restauration restaurationer butikslokaler forretning kontanter financiering finansieringen financieres belånes belåning pantebrev pantebreve ejerpantebreve løsøre løsørepant pant løsørepantebrev løsørepantebreve Optimering af likviditet og optagelse af nye lån cafe cafeer butik butikker forretning forretninger hotel hoteller værtshus værtshuse kro kroer afståelse erhvervsejendom erhvervsejendomme lokaler tilbud værtshus bar karaokebar uden kontanter financiering lån kredit finansieringen financieres belånes pantebrev pantebreve ejerpantebreve restaurantmed afståelse forpagtning forpagtes gratislejes restaurantsalg, restaurantkøb, forpagtning, udlejning, salgsvurdering, afståelse, restaurant køb, restaurant salg, udlejning - billige selskabslokaler festlokaler selskabslokale festlokale der har ønsket forretning eller forretningslokaler butik, butikker eller butikslejemål, cafe, cafeer, bar, barer, erhvervsejendom, erhvervsejendomme, hotel, hoteller, bodega, bodegaer, butik, butikker. virksomhed, Thaimad Thailand thailandsk virksomheder
 Sitemap " Odinbolig.dk " er optimeret til Microsoft Internet Explorer
© 1991-2013 restaurant selskabslokaler køb salg sælges leje udlejning forpaktning ønskes
Restauranter 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025