lejlighed lejligheder ejerlejlighed ejerlejligheder villa

villaer rækkehus rækkehuse bolig boliger home estate

nybolig real mægler base 1 robin hus edc danbolig lejerbo dk
Odin Bolig - www.odinbolig.dk
Druegaarden  

RESTAURANT TIL
SALG OG LEJE
BOLIG TILBUD
 


Restaurant


Restaurant selskabslokaler cafe´lokaler ønskes købes søges salg

Restaurant selskabslokaler cafe´lokaler ønskes købes søges salgOdinbolig.dk

Greve Strandvej 44, Greve Strand. +45 2023 3333 - dkl@aovp.dk

Køber & sælger udlejer restauranter - finansiering lån kredit..

Jeg har igennem 30 år solgt eller medvirket til køb, forpagtning, leje, salg af butikslejemål restauranter og selskabslokaler København Sjælland som aut. ejendomsmægler.

 Dette har jeg droslet lidt ned ( i dag udlejer, forpagter jeg restauranter, der søges og ønskes, købes, udlejes eller er til køb, forpagtes og sælges ).

 Jeg har tjent penge på dette, disse stiller jeg nu til din rådighed som " frisk " finansiering, lån og kredit, der kan hjælpe dig, der ønsker at op starte din egen restaurant, selskabslokaler eller bar.

Jeg køber ligeledes din restauration, så du hurtigt kan komme i gang med en ny forretning.

  Salg, leje, forpagtning

 Taler vi om..

 Venlig hilsen

Ole Peitzsch

dkl@aovp.dk

+45 2023 3333

 ============================oo0oo===========================
 
 Financiering
Lån kredit forbrugslån
 
Hvad enten du har en restaurant, eller butikslejemål i drift, står du overfor at skulle købe eller sælge, eller holde en stor fest eller et arrangement - kan finansiering lån & kredit ofte være et vigtigt element for dig.
 
Driver du en restaurant, hvad enten det er en cafe, et diskotek, en bar, et hotel, en kro, købe en bolig eller noget helt andet, kan du komme ud for at skulle bygge om, modernisere, istandsætte, du har måske af en helt anden årsag brug for finansiering, lån eller kredit, eller blot ønsker at frigøre penge, så kan vi muligvis hjælpe.
ønsker du at købe en restaurant, butikslejemål, hvad enten det er en cafe, et diskotek, en bar, et hotel, en kro, eller noget helt andet, er det tit vanskeligt at få finansiering, lån eller kredit til købet gennem din bank.
Ja, ofte er det vanskeligt at komme igennem hos almindelige banker, men det betyder ikke, at det er umuligt. Der findes en lang række selskaber som har specialiseret sig i finansiering lån og kredit til restauranter og butikslejemål.
Den finansiering vi ofte kan formidle, er sædvanligvis med høj rente og samtidigt med et kurstab som væsentligt forøger den effektive rente på lånet. Derfor anbefaler vi som hovedregel at man skaffer finansiering, lån kredit igennem sit sædvanlige pengeinstitut, såfremt dette overhovedet kan lade sig gøre.
Vi forlanger sædvanligvis sikkerhed i form af et pantebrev med sikkerhed i bygningen, lejemålet, inventar, goodwill osv., og nogle gange kaution
 

Det betyder at din lejekontrakt ikke alene skal indrømme dig som lejer, både afståelses- og genindtrædelsesret, men dette skal også gælde en eventuel panthaver.

 

Kursen på pantebreve varierer meget, afhængig af din bonitet, forretningen, øvrig gæld m.v., men ligger typisk et sted mellem 45 og 60. Renten er også afhængig af blandt andet disse faktorer, og svinger p.t. mellem 12% og 16 %.
Et eksempel på en sådan finansiering kunne se sådan ud;
Pantebrevets størrelse
kr. 100.000
Kurs på pantebrev
60
Udbetalt beløb før omkostninger
kr. 60.000
Tinglysning
kr. 1.500
Formidling
kr. 2.500  
Til udbetaling
kr. 56.000
   
Månedlig ydelse
kr. 1.379
Rentesats
12%
Løbetid
10 år

Finansiering lån til at købe virksomheder? Har du besluttet at købe en virksomhed, men det er en smule dyrere end du har tænkt, eller du har du ikke tænkte hvordan du kan finansiere hele købet?

Hvordan vil du finansiere dit opkøb? Vil du finansiere købet selv gennem egenkapital eller du har brug for låne penge for en del af købsprisen?

De større banker er meget restriktive, når det kommer til at låne penge til at købe cafe, restaurant, bar eller andre tjeneste ydelser. Bankerne ofte urimelige krav til sikkerhedsstillelse til virksomheder i servicesektoren, hvor banken har været vanskeligt at vurdere sikkerheden.

Det er det ikke hos os, der arbejder for at evaluere og bistå med salget af aktiviteter, som vi har til salg hos os. Derfor kan vi hjælpe dig med finansiering, op til 30 % af købsprisen for erhvervelsen af ​​genstande, der er solgt af os!

Kontakt os hvis du har brug for hjælp med finansiering!

Skriv et par linjer om dig selv og dit behov på dkl@aovp.dk, eller ring!

 Danmark 's største og mest besøgte hjemmeside, her er der mulighed for restaurant til salg til leje forpagtning med selskabslokaler festlokaler København Sjælland køb købes lejes sælges udlejes forpagtes restauranter restauration restaurationer butikslokaler forretning kontanter finansiering finansieringen finansieres belånes belåning pantebrev pantebreve ejerpantebreve løsøre løsørepant pant løsørepantebrev løsørepantebreve Optimering af likviditet og optagelse af nye lån cafe cafeer butik butikker forretning forretninger hotel hoteller værtshus værtshuse kro kroer afståelse erhvervsejendom erhvervsejendomme lokaler tilbud værtshus bar karaokebar uden kontanter finansiering lån kredit finansieringen finansieres belånes pantebrev pantebreve ejerpantebreve restaurantmed afståelse forpagtning forpagtes gratislejes restaurantsalg, restaurantkøb, forpagtning, udlejning, salgs vurdering, afståelse, restaurant køb, restaurant salg, udlejning - billige selskabslokaler festlokaler selskabslokale festlokale der har ønsket forretning eller forretningslokaler butik, butikker eller butikslejemål, cafe, cafeer, bar, barer, erhvervsejendom, erhvervsejendomme, hotel, hoteller, bodega, bodegaer, butik, butikker. virksomhed, Thaimad Thailand thailandsk virksomheder
 Sitemap " Odinbolig.dk " er optimeret til Microsoft Internet Explorer
© 1991-2017 restaurant selskabslokaler køb salg sælges leje udlejning forpaktning ønskes
Restauranter  2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025